Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς

ARTICLES SITE1

Η τύχη λένε πως βοηθάει τους τολμηρούς. «Ο τολμών νικά» έλεγαν οι αρχαίοι, «Αρχή γαρ του νικάν το θαρρείν» μας δίδαξε ο Πλούταρχος και τόσα άλλα ρητά έχουν γραφτεί για τη δύναμη της τόλμης και όχι άδικα. Η τόλμη είναι η κινητήριος δύναμη που μας ωθεί να κάνουμε πράξη όσα επιθυμούμε στη ζωή μας. Αυτό που κυρίως χαρακτηρίζει τους τυχερούς ανθρώπους, εκείνους που πέτυχαν στη ζωή, είναι η τόλμη. Έχετε άραγε αναρωτηθεί γιατί; Πόσες φορές κάνατε όνειρα όπως να αγοράσετε κάποιο σπίτι, να αλλάξετε δουλειά, να ξεκινήσετε ένα καινούριο χόμπυ αλλά ποτέ δεν τα πραγματοποιήσατε; Σκεφτήκατε ποτέ τι ήταν αυτό που σας κράτησε από το να πετύχετε τους στόχους σας; Μήπως δεν τολμήσατε να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα σας οδηγούσαν πιο κοντά στα όνειρά σας; Φοβηθήκατε μήπως να βγείτε από το comfort zone σας και να μπείτε σε δράση;
Η τόλμη είναι απαραίτητη στον άνθρωπο που θέλει να διαπρέψει. Νικά εκείνος που τολμά να διεκδικήσει τις επιθυμίες του, να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο;
Θέλετε να προσελκύσετε την καλή σας τύχη;
Να νιώθετε αισιόδοξοι, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να έρθει ο πλούτος κοντά σας, να κατακτήσετε δύναμη, να κερδίσετε… να απολαύσετε… να ξεκινήσετε το νέο κεφάλαιο της ζωής σας από μια νέα καθαρή σελίδα;

Αν λοιπόν τα θέλετε όλα αυτά, αν επιθυμείτε να μάθετε τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού της ζωής, την απέραντη ομορφιά που δεν έχετε ανακαλύψει, τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν κρυμμένες μέσα σας, κάντε κι εσείς σήμερα κιόλας το πρώτο βήμα.
Μη μένετε ένα «καλό» παραπονεμένο παιδί που χάνει το παιχνίδι της ζωής.
Γίνετε ένα «καλό» παιδί που κανένας δεν μπορεί να πατήσει επάνω του.

Δώστε τις δικές σας προσωπικές και συνάμα τολμηρές μάχες.
Σταματήστε να αφήνετε τους γύρω σας να αποφασίζουν για τη δική σας ζωή. Πάρτε οι ίδιοι τις αποφάσεις σας με θάρρος και δύναμη και ριχτείτε με όλες τις δυνάμεις που διαθέτετε στην επιτυχία του στόχου που βάλατε. Μην κωλυσιεργείτε, μην αναβάλλετε, μην αμφιταλαντεύεστε.
Προχωρήστε με πείσμα και αποφασιστικότητα. Όσα εμπόδια κι αν έρθουν στο δρόμο σας υπερπηδήστε τα με τόλμη. Διδαχθείτε από τις προκλήσεις του παρελθόντος και οδηγηθείτε με περισσότερη σοφία πλέον σε ένα καλύτερο αύριο.
Αν σκοντάψετε και πέσετε, μην απογοητευτείτε. Σηκωθείτε και συνεχίστε.

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας.